Numar Telefon: 0722 764 732 (D-l: Feri)Sejur in Cracovia de 3 zile si 2 nopti

Va invitam sa descoperiti capitala Poloniei alaturi de noi:
Pret: 170 Euro/Pers.
Programul sejurului:


Ziua 1:


Pornire din Băile Felix la ora 05:00 respectiv din Oradea la ora 05:30 după ce parcurgem un drum pe teritoriul Ungariei intrăm în Slovacia și vizităm centrul vechi a orașului Kosice (cca. 1,5 ora ) în Cracovia ajungem după amiază, facem check-in ul la hotel după care urmează program liber pentru cumpărături, cină etc. (În Polonia moneda oficială este zloți( ZLT) sau puteți plăti cu cardurile Visa sau Mastercard)

Ziua 2:


După mic dejun urmează turul orașului cu un ghid local se vizitează: Castelul Wawel, Clădirea sau Bazarul Central Sukiennice, Turnul Primăriei din Cracovia Barbicanul din Cracovia, Poartă Florian, Biserica St. Mary (cca. 3 ore) după care aveți timp liber.

Ziua 3:


După mic dejun pornim spre Auschwitz – Birkenau unde se vizitează Muzeul Memorial (cca. 2,5- 3ore) după care pornim spre România.
Sosirea în Oradea – Băile Felix va fi în jurul orei 23.00

Avans cu cel puțîn o luna înainte de pornire in valoare de 70 euro/Pers.
Plecarile sunt din Baile-Felix respectiv Oradea.

Orasul KOSICE:

Košice este cel mai mare oraș din estul Slovaciei. Este situat pe râul Hornád, în partea de est a Munților Minereului Slovac, în apropierea graniței cu Ungaria. Cu o populație de aproximativ 240.000 de locuitori, Košice este al doilea oraș ca mărime din Slovacia, după capitala Bratislava. Fiind centrul economic și cultural din estul Slovaciei, Košice este sediul Regiunii Košice și al Regiunii Autogovernamentale Košice, a Curții Constituționale a Slovaciei, a trei universități, a mai multor eparhii și a numeroase muzee, galerii și teatre. În 2013 Košice a fost Capitala Europeană a Culturii, împreună cu Marsilia, Franța. Košice este un important centru industrial al Slovaciei, iar fabrica de oțel Košice din SUA este cel mai mare angajator din oraș. Orașul are conexiuni feroviare extinse și un aeroport internațional. Orașul are un centru istoric bine conservat, care este cel mai mare dintre orașele slovace. Există multe clădiri protejate de moștenire în stilul gotic, renascentist, baroc și Art Nouveau, cu cea mai mare biserică din Slovacia: Catedrala Sf. Elisabeta. Lungă stradă principală, înconjurată de palate aristocratice, biserici catolice și case ale orașului, este o zonă pietonală înfloritoare, cu multe buticuri, cafenele și restaurante. Orașul este binecunoscut drept prima așezare din Europa care a primit propria stemă.

Castelul Wawel:

Auschwitz Birkenau:

Cateva din amintirile clientilor care au participat alaturi de noi in Sejurul de la Cracovia