Numar Telefon: 0722 764 732 (D-l: Feri)Sejur in Praga de 4 zile si 3 nopti

Va invitam sa descoperiti capitala Cehiei alaturi de noi:
Pret: 300 Euro/Pers.
Programul sejurului:


Ziua 1:


Pornirea din Băile Felix la ora 05:00 și Oradea la 05:30 după o pauză de mic dejun în Ungaria intrăm în Slovacia și vizităm central vechi al orașului Bratislava cunoscut pentru bisericile numeroase iar partea de vest a orașului vechi găzduiește Castelul Bratislava (timp liber cca. 2 ore – 2 ore și jumate ). Aici puteți să serviți prânzul sau să faceți cumpărături (moneda oficială este Euro și puteți să folosiți cardurile visa sau mastercard) . După ce ajungem în Praga facem check-în-ul la hotelul La Fenice (https://www.praguelafenice.com/ ) după care aveți program liber.

Ziua 2:


După mic dejun facem turul orașului cu un ghid local în lb. română în orașul de aur sau orașul celor 100 de turnuri se vizitează: Turnul Muniției, Piață Orașului Vechi și Biserica Sf. Maria din Tyn, Vechea Primărie , Castelul cu Străduță Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vitus (cca. 3 ore ) . După care urmează program liber pentru cumpărături (moneda oficială este coroana sau puteți să folosiți cardurile visa sau mastercard)

Ziua 3:


După mic dejun pornim spre Kutna Hora un oraș renumit după minele de argint. Aici vizităm Biserica Sf. Barbara și Orașul Sedlec în care este o capela româno-catolică sub cimitirul Biserica Tuturor Sfinților din Sedlec din secolul al XII-lea (intrarea este inclus în preț)

Ziua 4:


După mic dejun pornim spre România ne oprim în orașul Brno unde vizităm central istoric (cca. 2 ore).
Sosirea înapoi în Oradea respective Băile Felix va fi în jurul orei 23:00.
Plecarile sunt din Baile-Felix respectiv Oradea.

Cateva din amintirile clientilor care au participat alaturi de noi in Sejurul de la Viena: